|

10 SYYTÄ OPISKELLA JA TULLA RIPSIAMMATTILAISEKSI

Edellisessä artikkelissa kerroin, miten ripsiteknikoksi eli ripsiammattilaiseksi opiskelu tapahtuu ja miten se avaa uusia ovia. Jos et ole lukenut artikkelia, löydät sen täältä. Tässä tämänkertaisessa artikkelissa kerron 10 syytä, miksi opiskella ripsienpidennyksien laittoa ja tulla ripsiammattilaiseksi. 

Tämä artikkeli on sinulle etenkin, jos olet kauneudenhoidon ammattilainen, mutta et vielä ole perehtynyt ripsienlaittoon tai sinulle, joka aiot alalle. Ehkä olet miettinyt opiskelua, mutta syystä tai toisesta olet lykännyt sitä tai et yksinkertaisesti ole löytänyt sopivaa ajankohtaa. Ehkä tunnet itsesi kiireiseksi. Ehkä tunnet, että sinulla on jo nyt hyvin asiakkaita. 

Olipa lähtökohtasi mikä hyvänsä, toivon, että tämän luettuasi toivon saavani sinulle upean ahaa-elämyksen ja innostuksen tunteen. Miksipä ei? Miksi ei opiskella ripsiammattilaiseksi?

Tässä siis 10 hyvää, mielenkiintoista ja painavaa syytä, miksi opiskelu, ja etenkin ripsienpidennysten opiskelu, kannattaa!

1. Opit uuden ja tärkeän taidon

Nykyään on tärkeää olla ajan hermolla ja vastattava asiakkaan tarpeisiin. Asiakkaalla on joku tarve tai ongelma, johon hän tarvitsee apua ja sinun yritys on vastaus siihen. Mikäli sinulla on kauneudenhoitoalan yritys tai kenties aiot perustaa sellaisen, niin sitä suuremmalla syyllä sinun olisi hallittava ripsienlaitto. 

Ripsienpidennykset ovat nimittäin suositumpia kuin koskaan. Ja kestotaivutukset tulevat myös hyvin perästä. Yhä useampi nainen haluaa itselleen lumoavan katseen ja ripset, joilla korostaa silmiään. Kyseessä ei myöskään ole mikään ohimenevä muoti-ilmiö, sillä ripsienpidennyksiä ja kestotaivutuksia on tehty jo vuosia. Lisäksi naiset ovat ammoisista ajoista lähtien halunneet pidempiä ja tuuheampia ripsiä. Kiitos kehityksen, nykyaikana on erilaisia vaihtoehtoja ja ripsienpidennykset ovat yksi erittäin hyvä vaihtoehto upeiden ripsien saamiseksi. 

Siksi ripsienpidennysten laitto on tärkeä taito, jota myös asiakkaasi arvostavat ja se auttaa sinua ansaitsemaan enemmän.

2. Parannat osaamistasi

Opiskelemalla ripsiammattilaiseksi parannat omaa osaamistasi, jolloin voit antaa asiakkaillesi monipuolisempaa palvelua. Opit taidon, jolla voit auttaa naisia saamaan unelmiensa ripset. 

Mikäli olet joskus jo opiskellut ripsienlaittoa ja siitä on jo aikaa, on hyvä idea tulla päivittämään omaa osaamistaan. Omaan osaamiseen panostaminen on aina hyvä idea. Ehkä osaat tehdä ripsienpidennyksiä, mutta et ole vielä ehtinyt perehtyä kestotaivutuksiin. 

Ala muuttuu ja kehittyy jatkuvasti. Samalla tulee myös uusia trendejä. Monet elävät autopilotti-tilassa, jossa kerran opiskeltuaan ja työelämään siirryttyään unohdetaan jatkuva itsensä kehittäminen, joka kuitenkin olisi avain parempaan elämään. 

3. Nostat arvoasi asiakkaiden silmissä

Panostaessasi itseesi ja omaan koulutukseesi, nostat omaa arvoasi asiakkaiden silmissä. Myös yrityksesi imago paranee. Kummassa kauneudenhoitolassa asioisit itse mieluiten?

a) Sellaisessa, jossa yrittäjä panostaa säännöllisesti itseensä ja koulutukseensa käyden erilaisissa koulutuksissa päivittämässä osaamistaan ja oppimassa uusimpia trendejä?

Vai

b) Kauneudenhoitolassa, jossa yrittäjä on viimeksi opiskellut 10 vuotta sitten ja sen jälkeen keskittynyt töihin, mutta unohtanut kokonaan itsensä kehittämisen? 

Suurin osa varmasti valitsisi varmaankin a-vaihtoehdon, koska yrittäjä on kehittynyt ammatillisesti niin paljon, että se näkyy myös työn ja kädenjäljessä ja koska yrittäjä on ajan hermolla.

Myös b-tapauksessa yrittäjä on varmasti ammattitaitoinen ja työstä saatu kokemus on tärkeää. Hänen tietonsa kuitenkin tarvitsisi päivitystä, koska ala muuttuu ja kehittyy jatkuvasti. Uusista trendeistä tietäminen näkyy myös työn jäljessä, esimerkiksi niinkin pienessä asiassa kuin meikki. Tekeekö hän meikin samalla kaavalla kuin silloin 10 vuotta sitten vai onko yrittäjä huomannut seurata aikaansa ja kehittyä meikkauksessa? 

4. Asiakaspalvelusi paranee

Oppimalla uuden taidon ja kehittämällä itseäsi, tulet samalla parantaneeksesi asiakaspalvelua. Työsi jälki ja nopeus paranee. Ammattitaitosi paranee. Sinä kehityt. Kehityksesi vaikuttaa myös mielialaasi positiivisesti, kun huomaat osaavasi uusia asioita. Tällöin myös asiakkaat ovat tyytyväisempiä. Ja se tunne ”Hei, minähän handlaan tämän.”

5. Haastat itsesi samalla kasvaen ja kehittyen

Vaikka ripsiammattilaiseksi kouluttautuminen on melko nopeaa, ripsiammattilaiseksi ei kuitenkaan tulla yhdessä yössä. Se vaatii ennen kaikkea sitkeää harjoittelua. Se on haastavaa, koska se on pikkutarkkaa puuhaa. Siten, kun opiskelet ripsiammattilaiseksi tulet samalla haastaneeksesi itsesi ja jopa tietyllä tapaa ylittämään itsesi. Teet uuden aluevaltauksen, josta voit olla ylpeä. 

6. Saat lisää asiakkaita

Laajentaessasi palveluvalikoimaa, se johtaa myös siihen, että saat lisää asiakkaita. Tämä ei tietysti tapahdu sormia napsauttamalla, vaan sinun on tietenkin laitettava sana kiertämään. Muistathan siis pitää markkinointisi ajan tasalla, jotta ihmiset tietävät uusista palveluistasi. Markkinointi on jokaisen yrityksen perustukipilari, jota on muistettava tehdä jatkuvasti. 

7. Saat parempia asiakkaita

Paremmilla asiakkailla tarkoitan asiakkaita, jotka kunnioittavat työtäsi ja työaikaasi, tulevat hoitoihin sovitusti, maksavat niistä mielellään hyvän hinnan ja ostavat vielä tuotteita, jolloin saat lisämyyntiä. Tämän lisäksi paremmat asiakkaat ovat niin tyytyväisiä, että tulevat uudestaan ja suosittelevat sinua eteenpäin ystävilleen ja tuttavilleen. 

Kun ammattitaitosi kasvaa, kun asiakaspalvelusi paranee, kun palvelusi laajenee, niin silloin sinusta tulee lyömätön. Et ole ehkä se edullisin, mutta taatusti erittäin laadukas, ellei jopa laadukkain vaihtoehto, jolloin saat myös parhaimmat asiakkaat. Sellaiset asiakkaat, jotka ovat valmiita maksamaan osaamisestasi. 

Hyvän ammattitaidon lisäksi on tärkeää hoitaa työ ystävällisesti ja asiakaslähtöisesti. 

Liiketoiminnassa on aina pidettävä mielessä lupaus ja lunastus. Kun nämä toteuttavat, asiakkaiden tuloa ei voi estää. Tiesitkö, että myös asiakkaita voi kouluttaa? Esimerkiksi siten, että olet tavoitettavissa vain yrityksen aukioloaikoina, eikä 24/7. Toki jokaisen yrittäjän on omalla kohdallaan mietittävä omat toimintamallinsa ja joillekin yrittäjille se voi olla jopa kilpailuetu, että on aina tavoitettavissa. 

8. Yksinkertainen, mutta tehokas koulutuspolku

Ripsiammattilaiseksi tullakseen ei tarvitse istua vuosikausia koulunpenkillä, eikä suorittaa tylsiä tenttejä. Ripsiammattilaiseksi haluava käy koulutuksen, jossa ensin opiskellaan teoriaa ja sitten siirrytään harjoittelemaan. Sen jälkeen alkaa itsenäinen harjoitteluvaihe, jossa tehdään ripsienpidennyksiä oikeille asiakkaille. Tämä vaihe on kriittinen, koska silloin vielä opitaan ja kehitytään ja se ottaa oman aikansa. 

Ripsiteknikoksi tuleminen vaatii siis todella sitkeää harjoittelua. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, ettetkö jo voisi ansaita tekemällä ripsienpidennyksiä. Monet ripsiammattilaiseksi haluavat toteuttavat ripsiä opiskeluhintaan asiakkaille koulutuksen jälkeen. Tällöin asiakkaat myös ymmärtävät paremmin, ettei työnjälki ole vielä huippuammattilaista vastaavaa.

9. Ansaitset enemmän

Moni miettii tänä päivänä keinoja, miten saada leveämpi leipä pöytään. Oli syynä sitten vapauden kaipuu, halu viettää enemmän aikaa perheen kanssa, voida panostaa enemmän itseensä tai nostaa itselleen parempaa palkkaa.  

Uskon, että meitä kaikkia yrittäjiä kiinnostaa ansaita enemmän, vaikka motiivi olisi eri meidän jokaisen kohdalla. Olemme mukana rahapelissä. Raha on läsnä kaikkialla ja sitä tarvitaan vaihdon välineenä. Ilman sitä liiketoiminta ei toimisi. Siksi on tärkeää puhua rahasta.

Opiskelemalla lisää parannat osaamistasi ja palveluasi, jolloin saat enemmän asiakkaita ja voit myös nostaa perustellusti hintojasi. Tuotemyynnillä saat lisämyyntiä, joka on kaikille palvelualan yrittäjille tärkeä lisätulonlähde. Opiskellessasi uuden ammatin, voit laittaa tällöin siihen liittyviä tuotteita myyntiin. 

Ripsiteknikot myyvätkin ripsienpidennyksien puhdistusaineita, joita ovat vaahdot ja geelit. Lisäksi ripsienpidennysasiakas ei tule vain kerran, vaan hän käy sen jälkeen säännöllisesti ripsienpidennysten huollossa. 

10. Koulutus avaa uusia ovia

Jo kaikkien edellä mainittujen syiden perusteella koulutus todellakin avaa uusia ovia jokaiselle, joka tarttuu tilaisuuteen. Se mahdollistaa itsensä kehittämisen ja haastamisen, parannat osaamistasi, ammattitaitoasi ja saat enemmän parempia asiakkaita. Ansaitset enemmän. Saat itsellesi uuden ammatin. 

Mutta on vielä yksi, erittäin mielenkiintoinen ja huomioonotettava seikka. Asia, jota suurin osa tuskin koskaan miettii. 

Opiskelemalla ripsiammattilaiseksi, poistut taatusti mukavuusalueeltasi. Ja elämä on siitä ihmeellistä, että kun poistut mukavuusalueeltasi, hyviä asioita alkaa tapahtua.  

Esimerkiksi saatat kohdata matkalla koulutukseen tai koulutuksessa uuden, mielenkiintoisen ihmisen. Sitä ei koskaan tiedä, mitä tapahtuu.

Joka tapauksessa oma asenne on ratkaiseva. Aivan erityisen tärkeää on avoin ja positiivinen mieli.  Oma asenne on tärkeää. Halu aidosti oppia on tärkeää. 

Yksi asia on kuitenkin varmaa. Jos tsäänsille ei anna mahdollisuutta, ei koskaan voi tietää, mitä olisi voinut tapahtua ja minne olisit voinut päästä. Ja yleensä ihmiset katuvat elämässään juuri niitä tekemättömiä asioita. 

Miten tulla ripsiammattilaiseksi?

Mietitkö vielä, miten tulla ripsiammattilaiseksi? Kuulitko kutsun sisälläsi?

Jos kyllä, niin tiesithän, että me Flow Lashes järjestämme koulutuksia ympäri Suomen. Ja olemme itse juuri tässä artikkelissa kuvailtuja ihmisiä. Olemme kouluttajia, joilla on käytännön kokemusta ripsienpidennysten laitosta ja jotka koko ajan päivittävät omaa osaamistaan ja ammattitaitoaan. Opiskelemme uutta, jotta voimme opettaa tuleville ripsiammattilaisille, sinulle, alan uusimmat trendit ja asiat. Voit lukea meistä lisää täältä ja nähdä koulutushistoriamme. Sosiaalisessa mediassa voit seurata ja nähdä kädenjälkemme.

Flow Lashes on ripsibrändi, joka myös tarjoaa ripsiammattilaisille erittäin korkealaatuiset ja turvalliset ripsikuidut ripsienpidennyksiin. Lisäksi maahantuomme laadukkaita tuotteita ja valikoima on monipuolinen. 

Siksi ripsiammattilaiseksi tuleminen kauttamme on niin helppoa, koska tarjoamme kokonaisvaltaisen ja laadukkaan koulutuksen, minkä lisäksi löydät korkealaatuiset ripsikuidut ja tuotteet kauttamme. Kaikki yhdestä ja samasta osoitteesta!

Flow Lashes -koulutuksessa opiskelet ensin kattavan teorian, jonka jälkeen pääset harjoittelemaan ensin nukelle ja sitten oikealle mallille, samana päivänä. Koulutus tapahtuu yksilökoulutuksena tai pienessä ryhmässä, jolloin voimme näyttää ja opastaa kaiken kädestä pitäen. Keskitymme tekniikkaan, jotta opit tekemään ripsienpidennykset oikeaoppisesti. Näytämme helpoimmat tekniikat, jotta saat homman haltuun. 

Koulutuksen jälkeen alkaa itsenäinen harjoitteluvaihe, jossa pääset tekemään ripsienpidennyksiä oikeille asiakkaille. Näin pääset suoraan työhön kiinni ansaiten rahaa omalla työlläsi. Teoria on todella tärkeä, mutta vasta käytännön harjoittelun myötä sinusta tulee todellinen ripsiammattilainen. Koko ajan on hyvä kerrata teoriapuolta, että se jää mieleen. Etenkin, kun alussa tulee niin paljon asiaa, että siinä voi mennä pää pyörälle.

Sinulla on meidän jatkuva tuki ja voit kysyä aivan mitä tahansa. Olemme sinua varten auttamassa tielläsi ammattitaitoiseksi ja osaavaksi ripsiteknikoksi. Harjoittelun aikana kannustamme sinua kehittymään. Laittamalle meille kuvia, annamme palautetta ja kerromme, miten voit parantaa. Kun kädenjälkesi on hyvä, myönnämme sinulle Flow Lash-sertifikaatin. Sertifikaatin voit laittaa esimerkiksi seinälle osoitukseksi asiakkaillesi käymästäsi koulutuksesta. 

Koulutuksen ja harjoittelun jälkeen et jää yksin, vaan olemme käytettävissäsi myös sen jälkeen. Eli aina, jos sinulle tulee kysyttävää tai joku hankala tilanne ripsienpidennyksien laitossa, niin voit kysyä huoletta ja me autamme mielellämme.

Näin ripsiammattilaiseksi tiivistetysti

  • Kokonaisvaltainen ja laadukas Flow Lashes-koulutus: monipuolinen aloituspaketti ripsienpidennysten tekoon, teoria, harjoittelu ja jatkuva tuki.
  • Flow Lashes-kouluttajina ovat ammattitaitoiset ja osaavat ripsiammattilaiset, jotka jatkuvasti opiskelevat ja kehittävät omaa osaamistaan ja joilla on kokemusta alalta.
  • Koulutus koostuu kattavasta teoriasta ja harjoitellaan kädestä pitäen yksilökoulutuksessa tai pienryhmässä.
  • Koulutuksen jälkeen alkaa itsenäinen harjoitteluvaihe, jolloin pääset tekemään ripsienpidennyksiä käytännössä.
  • Jatkuva tuki koulutuksen, itsenäisen harjoitteluvaiheen aikana ja sen jälkeen. 
  • Aktiivinen Facebook-sivu Flow Lashes-ripsiammattilaisille, jossa voit kysyä ja saada tukea sekä uutta tietoa.
  • Flow Lashes kautta on tarjolla ripsiammattilaisille laadukkaat ripsienpidennyskuidut ja tuotteet. 
  • Flow Lashes kautta löydät kaiken samasta osoitteesta: koulutukset, ripsienpidennykset ja kattava valikoima tuotteita niin työhösi kuin myyntiin.

Kysyttävää? Voit lukea lisää ripsiammattilaisen työstä ja Flow Lashes-koulutuksista täältä tai kysyä meiltä, vastaamme mielellämme. 

Jos tiedät jo haluavasi ripsiammattilaiseksi, löydät koulutuksemme täältä. Mitä nopeammin aloitat koulutuksen, sitä nopeammin sinusta tulee ripsiammattilainen. Älä siis enää jää jahkailemaan, vaan toimi. Kokemuksemme mukaan ihmiset, jotka tarttuvat tuumasta toimeen, ovat niitä, jotka myös menestyvät. Annatko sinä tsäänsille mahdollisuuden?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.