/ / / / Kynsinauhaeliksiiri – Flower Essence Violet Energy

Kynsinauhaeliksiiri – Flower Essence Violet Energy

6,90

Varastossa

Compare Added Add to Wishlist Browse Wishlist

Kuvaus

Tehohoitoöljy kynsinauhoille ja kynsille Japanilaisella kirsikkauutteella.. Se on pieneen pulloon suljettu eliksiiri, joka auttaa suojaamaan kynsinauhoja ja kynsiä – se kosteuttaa niitä kunnolla, mikä tekee niistä entistä kestävämpiä vammoille ja ulkoisille tekijöille. Öljyn säännöllinen käyttö vahvistaa kynsiä ja auttaa saamaan kynsien ja kynsinauhojen terveellisen ulkonäön niiden ympärille.

Pullossa olevat kukat ovat vaaleanpunaisen ruiskukan terälehtiä.

Aktiiviset ainesosat:

biologisesti aktiiviset silikonit, jotka tukevat kynsien rakenneuudistusta.
Japanilainen kirsikankukkauute
koivunlehti- ja kuoriuute
auringonkukansiemenöljy
rosmariiniuute

Käyttö:

Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä, jotta aineosat sekoittuvat keskenään. Käännä pullo ylösalaisin ja odottaa muutama sekunti ennen käyttöä. Levitä suoraan kynsille ja sen ympäristölle, hiero sitten varovasti, kunnes öljy imeytyy kokonaan.

Inci:Pentaerythrityl Tetraisostearate, Glycerin, Helianthus AnnuusSeed Oil, Prunus Serrulata Flower Extract, Betula Alba Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Centaurea Cyanus Flower, Aqua, Parfum, Ethyl Acetate, Caprylyl Glycol, Dimethyl Oxobenzo Dioxasilane, Alcohol, Tris(Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Sodium Citrate, Citric Acid, CI 60730, Sodium Metabisulfite, Benzotriazolyl Dodecyl p-Cresol, Phenoxyethanol, Limonene, Citral.