Nanobrow Micellar Makeup Remover

10,90

Varastossa

Add to Wishlist Browse Wishlist

Kuvaus

Nanobrow Micellar meikinpoistaja.

Nanobrow Micellar Makeup Remover on kehitetty poistamaan lika, meikki ja epäpuhtaudet, jättäen ihon virheettömän puhtaaksi ja ravituksi. Nanobrow Micellar Makeup Removerin tehokkuus pohjautuu ainutlaatuisiin miselleihin, jotka koostuvat pienistä vesi- ja rasvamolekyyleistä. Ne vangitsevat sisäänsä lian ja epäpuhtaudet samalla, kun ne poistavat meikin ja ylimääräisen talin. Lisäksi Nanobrow’n meikinpoistoaine sisältää hoitavia ainesosia, kuten:

Niasiiniamidi – kirkastaa hellästi ihoa, vähentää punoitusta ja pienentää ihohuokosia. Se tukee ihon lipidikalvoa, sillä on anti-inflammatorisia ominaisuuksia, se edistää ihon uudistumista ja vähentää aknea, kiiltoa, punoitusta ja ihoärsytystä.
Granaattiomenauute – tehokas antioksidantti, jolla on anti-aging-ominaisuuksia. Stimuloi kollageenin tuotantoa ja edistää ihosolujen uusiutumista. Sillä on tulehduksia ja turvotusta ehkäiseviä vaikutuksia, mutta se tekee ihosta myös kestävämmän ympäristön haitallisia tekijöitä vastaan. Täydellinen akneen taipuvaiselle ja ikääntyvälle iholle.
Aloe vera -uute – sisältää jopa 140 biologisesti aktiivista ainesosaa, jotka ovat ensiarvoisen tärkeitä ihonhoidossa, kuten aminohapot, vitamiinit ja lukuisat mineraalit. Se kosteuttaa, rauhoittaa, ehkäisee ärsytystä ja hidastaa ikääntymisen merkkejä, joita UV-säteet, pakokaasut ja tupakansavu aiheuttavat. Täydellinen kuivalle, ärsytyksestä kärsivälle, vaurioituneelle ja akneen taipuvaiselle iholle.

200ml

Inci: Aqua, Peg-6 Caprylic/Capric glycerides, Glycerin, Polysorbate 20, Sodium pca, Niacinamide, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Punica Granatum Fruit Extract, Cetrimonium Bromide, Parfum, Sodium Citrate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.