| |

Lash Lift – luonnollisten ripsien salaisuus

Lash Lift on vaihtoehto ripsienpidennyksille, kun halutaan saada kauniit, mutta luonnolliset ripset.
Tässä artikkelissa kerron, mikä Lash Lift on, mitä hyötyä se tuo ja miksi jokaisen kauneudenhoitoammattilaisen tulisi hallita se. Erityisen tärkeää on osata Lash Lift-tekniikka, jotta lopputuloksesta tulee hyvä.

Lash Lift – mikä se on?

Lash Lift on sama asia kuin kestotaivutus ja tyvikohotus. Siinä nimensä mukaisesti ripset taivutetaan tai kohotetaan, jolloin omat ripset näyttävät pidemmiltä, kauniimmilta ja avartavat katsetta.
Luonnollisuus on hiljalleen noussut trendiksi. Tämä näkyy myös ripsissä siten, että kestotaivutusten kysyntä on kasvanut. Toki edelleen on paljon naisia, jotka liputtavat ripsienpidennysten nimiin.
Samaan aikaan on naisia, jotka haluavat ripsistään kauniimmat luonnollisin keinoin. Tähän omia ripsiä korostava Lash Lift on erinomainen vaihtoehto.
Kestotaivutus sopii myös miehille! Omien kokemuksieni mukaan ihan vielä miehet eivät ole tätä löytäneet. Tulevaisuudessa asia voi muuttua miesten kiinnostuessa kauneudenhoidosta yhä enemmän.

Mitä hyötyä Lash Lift tuo?

Lash Lift tuo päiviin huolettomuutta. Ripsiväriä ei tarvitse laittaa erikseen, ellei halua. Kestotaivutuksen kanssa voi uida, joutua pieneen tuiskuun tai sateeseen, eikä silti tarvitse pelätä värin leviämistä. Etenkin kesäaikaan Lash Lift on erityisen suosittua.
Lash Lift tuo avun myös hieman yllättävään ”ongelmaan”. Joillakin ihmisillä on hyvin pitkät ja kihartuvat ripset, jolloin ne saattavat törröttää alaspäin ja pistellä ikävästi silmiä. Lash Lift-kestotaivutuksessa ripset taivutetaan ylöspäin, jolloin ripsiä voi jälleen räpytellä normaalisti.
Jos siis mietit, miten saada ripset ylöspäin, tässä on ratkaisu.
Näistä syistä jokaisen kauneudenhoitoalan ammattilaisen tulisi hallitta Lash Lift-tekniikka. Omille asiakkaille on hyvä tarjota vaihtoehtoja.

Miten Lash Lift tehdään?

Lash Lift eli kestotaivutuksen tekoon tarvitaan tietenkin sopivat tuotteet ja ehdottomasti ammattitaitoinen tekijä. Työ itsessään ei ole vaikea toteuttaa, mutta sen vaiheet on tiedettävä. Siksi jokaisen, joka aikoo tehdä kestotaivutuksia, tulisi suorittaa koulutus. Ripset ovat meille naisille todella tärkeät ja ne on syytä tehdä aina erittäin huolellisesti. Et halua mokata tässä ja ottaa riskiä, että laitat esimerkiksi jotain ainetta väärässä kohdassa.
Ennen kestotaivutusten tekoa ripset valmistellaan puhdistamalla ne huolellisesti. Ripsien puhdistukseen sopii hyvin esimerkiksi My Lamination-puhdistusvaahto tai meikinpoistoaine. Puhdistuksen apuna on hyvä käyttää puhdistussivellintä, joka tehostaa puhdistusta. Vaahto levittyy silloin paremmin ripsien ympärille.
Jos haluat tietää ripsien pesusta enemmän, suosittelen lukemaan artikkelini Ripsienpidennysten pesu ─ kaikki, mitä sinun tulee tietää. Nämä ohjeet sopivat hyvin sovellettavaksi asiakkaan luonnonripsien pesuun.

Kestotaivutus tapahtuu siihen tarkoitettujen silikonityynyjen avulla. Kokoja on erilaisia ja tarvittava koko valitaan asiakkaan ripsien mukaan. Koko S sopii hyvin lyhyille tai keskipitkille ripsille. Koko M puolestaan pitkille tai keskipitkille ripsille. Myös isompia kokoja löytyy sekä kahta eri kaarevuutta. Esimerkiksi InLei muotteja on 8 erilaista, joka valitaan aina halutun lopputuloksen mukaan. Muotteja on litteitä jolloin taivutus tapahtuu suoraan tyvestä ylöspäin sekä pyöreitä joka saa aikaan kaarevan luonnollisen lopputuloksen.

Myös Lash Lift-liimaa tarvitaan, jotta ripset saadaan liimattua muotille. Tämä vaihe on kaikkein tärkein koska ripsien suunta muotilla vaikuttaa suuresti taivutuksen onnistumiseen. Ripsien tulisi olla mahdollisimman suoraan toisiinsa nähden. Mikäli ripset ovat aseteltu muotille ristiin rastiin tai klöntteinä päällekäin tulee taivutuksesta epäonnistunut.  Taivutus saattaa näyttää hyvältä aluksi mutta ajan kanssa ripset alkavat kasvaessa kääntyä vääriin asentoihin.

Ripsien taivutuksessa  apuvälineenä kannattaa käyttää y-brushia tai In Lei Helperiä. Tässä työkalussa on kaksi päätä, toinen on litteä jolla saat painettua ripset muottiin ja toisella päällä saat kammattua ripset kauniisti riviin.  Tämä auttaa sinua myös taivutuksen loppuvaiheessa kun puhdistat ripsiä liimasta. Sivele kolmosaine ripsiin ja aloita kampaaminen, jolloin nopeutat ripsien irrotusta muotista huomattavasti.

Miten valita Lash lift tuotteet?

Markkinoilla on useita eri brändejä jotka periaatteessa lupaavat samaa asiaa eli taivuttaa ripset. Mutta miten sitten osaat valita sen oikean merkin?

Valikoimissamme on kaksi brändiä Italialainen My Lamination ja InLei. Tuotteet täyttävät kaikki EU:n laatukriteerit ja ne ovat taatusti turvallisia käyttää ammattilaisen toimesta. En voi korostaa tätä tarpeeksi, koska markkinoilla on myös paljon huonoja tuotteita jolla voi saada isoja vahinkoja aikaiseksi.

My Lamination ja InLei  aineet ovat kätevästi yksittäispakkauksissa jolloin niissä on mahdollisimman pitkä säilyvyys ja todella pieni hävikki. Yhdestä pussista teet jopa 5-10 taivutusta. Tuotteet ovat nopeita jolloin säästät aikaa. Molemmilla sarjoilla on myös kulmien laminointiin omat tuotteet jotka ovat nimenomaan suunniteltu iholle käytettäväksi.

My Lamination sarjalla on myös erikoistuote jolla saadaan ripsistä paksummat ja terveemmät, nimittäin Vitamin Lash Botox. Tämä hoitonaamio buustaa ripseä, se sisältää kahdeksan eri vitamiinia, öljyjä, keratiinia ja kollagenia, eli kaikkea mitä ripsi tarvitsee lash lift hoidon jälkeen. Mikäli haluat tarjota asiakkaillesi parasta ja jotain ekstraa on tämä se tuote!

Kestotaivutuksessa käytettävien aineiden levittämiseen tarvitaan mikrotikkuja ja puhdistuspuikkoja. Myös Lash Lift sondi on oiva apuväline ripsien erottelussa.
Kestotaivutuksen yhteydessä asiakkaan ripset värjätään mustiksi. Kestoväri kannattaa valita aina samasta sarjasta koska aineet ovat usein suunniteltu parhaiten toimivaksi yhdessä.

Lash Liftin viimeisessä vaiheessa käytetään joko My Lamination Hydrating-seerumia tai InLein Filleriä. Tämä täsmätuote auttaa puhdistamaan ripset ja irrottamaan ne hellästi silikonityynystä. Tällä tuotteella on myös eräs toinen tärkeä tehtävä, se nimittäin sulkee karvan pinnan jolloin kestoväri ja kaikki tehoaineet pysyvät karvan sisällä pidempään. Siksi on myös tärkeää ettei ripsiä kastele samana päivänä koska haluamme säilyttää niissä muodon ja myöskin tehoineet (esim.Vitamin Lsh Botoxin)

Kotihoitotuotteeksi suosittelemme aina asiakkaalle vahvistavaa Vitamin Lash-ripsiseerumia tai InLei Fashion Lash Fixiä. Se suojaa asiakkaan ripsiä auringon säteilyltä ja ilmansaasteilta antaen samalla ravinteita ripsille.  Mikäli käytät tuotetta hoidossa loppusilauksena, älä käytä tuotteen mukana tulevaa ripsiharjaa, jotta se ei kontaminoidu. Käytä aina erillistä, puhdasta ripsiharjaa.

Ohjeista asiakastasi huolellisesti, miten toimia ripsien kanssa seuraavien 24 tunnin aikana.
Asiakas ei voi kastella ripsiä, meikata, mennä saunaan/höyrysaunaan. Mikä tahansa näistä toimista voi vaikuttaa negatiivisesti ripsientaivutukseen.
24 tunnin kuluttua asiakas voi pestä ripset, meikata ja jopa laittaa halutessaan ripsiväriä.

Lopuksi
Kauneudenhoitoammattilaisen on aina fiksuinta käyttää ammattikäyttöön tarkoitettuja tuotteita. My Lamination ja InLei-sarjan tuotteet ovat kokemuksieni mukaan äärimmäisen hyviä.

Eräs kollegamme kuvailee sarjaa näin:
”My lamination todella hyvä sarja. Hellävarainen ja onnistumisprosentti 100 %.”

Tässä postauksessa nimetyt tuotteet löytyvät luonnollisesti verkkokauppamme puolelta.
Jos haluat tehdä kestotaivutuksia, kannattaa sinun ehdottomasti käydä Lash Lift-kurssi. Tiesitkö, että kauttamme on mahdollista opiskella Lash Lift eli kestotaivuksen tekoa? Tarjolla on kaksi vaihtoehtoa, henkilökohtainen paikan päällä tapahtuva koulutus tai videokoulutus.
Oliko tästä artikkelista sinulle hyötyä? Jos kyllä, jaathan sitä somessa, jotta muutkin saavat tietää tästä luonnollisten ripsien salaisuudesta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.