Adhesive Superdry 6.5ml

24,80

Adhesive Superdry 6.5ml

Varastossa

Kuvaus

Nopeuttaa työskentelyäsi kun ripsiliimasi kuivuu liian hitaasti. Toimii loistavasti kun ilmankosteus on alhainen. Sopii käytettäväksi myös Glu Stopin kanssa.

Adhesive SuperDry

Miten tämä eroaa tavallisista liiman nopeuttajista?

Tavallinen liimannopeuttaja avaa ripsen suomut eli kutikulan liian nopeasti (1-2sek) koska päävaikuttava aine niissä on alkoholi. Alkoholi myös kuivattaa ja vaurioittaa ripsen pintaa. Adhesive SuperDry taas avaa ripsen pinnan hitaasti (vaatii 30sek toimiakseen) ja hellävaraisesti, se ei vahingoita ripseä eikä kuivata sitä. Adhesive SuperDryssa on vain pieni määrä alkoholia joka toimii säilöntäaineena eikä näin ollen ole pääraaka-aine kutikulaa avaavana tuotteena.

Miten tämä tuote toimii?

Ripsen pinta koostuu suomukerroksesta eli kutikulasta. Tämä päällikerros on hyvin liukas kun ”suomut” ovat limittäin toisia vasten. Tällöin ripsiliiman tarttuvuus on yleensä heikompi. Paremman pysyvyyden ja tarttuvuuden saamiseksi meidän täytyy hieman avata tätä suomukerrosta jolloin ripsen pinnasta tulee hieman karhea.

Miten tuotetta käytetään?

Ota pieni määrä Adhesive SuperDryta microtikulla ja sivele tuotetta primerin tavoin suoraan luonnonripsiin. Voit myös sivellä tuotetta ripsinauhaan jolloin se kuivattaa minkä tahansa ripsiliiman super nopeasti.

Lisätiedot

Paino 0.015 kg
Mitat 10 × 1.5 × 1.5 cm