Brow Lift taivutusemulsio 15ml

36,20

Varastossa

Kuvaus

Ruthie Belle Brow Lift sarja joka koostuu:

Brow Lift taivutusemulsio
Brow Lift kiinnitysemulsio
Shine Repair

Kulmakarvoihin on tärkeää käyttää niihin suunniteltuja taivutustuotteita, ei Lash Liftin taivutusemulsiota, sillä ripsi- ja kulmakarvojen vahvuudet ovat erilaisia. Brow Lift taivutusemulsiota voit huoletta käyttää kulmien ympärysiholle (Lash Lift-taivutusemulsiot ei ole tarkoitettu tähän käyttötarkoitukseen). Tuote pehmittää keratiinia ja mahdollistaa kulmakarvoille toiveiden mukaisen muodon luomisen. Taivutus pysyy noin 4 viikkoa.

Käyttö:
Levitä tuotetta mikrokuituharjalla tai mikrokuitusiveltimellä sisänurkasta ulkonurkkaa kohti juurista kärkiin. Levitä tuotetta keratiinin pehmittämiseen pyörivillä liikkeillä. Toista, kunnes keratiini on riittävässä määrin pehmennyt ja karvat eivät palaudu luonnolliseen kasvusuuntaan. Kulmakarvojen pitää jäädä taivutusemulsion poistamisen (kuivan puhdistuspuikon avulla) jälkeen tarkalleen siihen kohtaan, johon niiden on tarkoitus jäädä. Jos karvat eivät pysy toivotussa asennossa, keratiini ei ollut riittävästi pehmennyt.

Huom! Älä käytä Hennan-värin kanssa.

Kaikkien kulmatyyppien käsittelyaika: 5-6 min. Älä anna tuotteen vaikuttaa yli 7 minuutin ajan
Säilyvyys pakkauksen avaamisen jälkeen: 6 kuukautta

Yhdestä pullosta riittää noin 15 hoitokertaan.

Vegan
Valmistettu Saksassa

Ainesosista:
​Aqua, Ethanolamine, Thioglycolate, Cetearyl Alcohol, Ammonium Thioglycolate, Propylene Glycol, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Ethanolamine, Sodium Lauryl Sulfate, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool