Dark Matter – ripsienpidennysliima

69,95

Varastossa

Kuvaus

Dark Matter on aivan uudenlainen ripsienpidennysiima. Se ei ole pelkästään 100% öljynkestävä, vaan se sisältää myös öljyä (Castor) yhtenä sen ainesosista.

Liima sisältää syanoakrylaattia, joka on niin puhdasta, että se toimii kaikissa ilmankosteuksissa / lämpötiloissa ja se on käytännöllisesti katsoen höyrytön!

Dark Matter on erittäin nopeasti asettuva liima, mutta se ei kuivu liima-alustalla kuten tavallinen liima. Voit työskennellä yhden liimatipan kanssa 1,5-5 tuntia ilman, että liimatipan laatu heikkenee. Siten liimapullo kestää 3-10 kertaa pidempään kuin tavallinen liima, koska sinun ei tarvitse vaihtaa liimatippaasi 30 minuutin välein. Liiman nopeus riippuu työskentelytilasi ilmankosteudesta ja lämpötilasta. Mitä korkeampi ilmankosteus sitä nopeammin liima kuivuu. Liiman kuivumisnopeus on 0,5-2sek. välillä. Älä käytä liima-tippaa teipin tai muovin päällä. Liima reagoi herkästi muoviin eikä toimi toivotulla tavalla. Parhaiten liima-alustaksi sopivat folio tai silikoni alusta.

Käyttö: Ravista liimapurkkia voimakkaasti 1min ajan ennen käyttöä. Kerran päivässä ravista liimaa 10sek. Tiputa tippa liimaa sille soveltuvalle liima-alustalle ja anna tipan vetäytyä n.5min ennen käyttöä. Älä käytä alkoholipohjaisia tuotteita liiman kanssa, esim käsidesiä tai primeria ripsissä. Ripsien pesu ripsienpesuaineella riittää esivalmisteluksi. Voit käyttää Ruthie Belle Glu Stoppia tai Adhesive Super Dry:ta liiman kanssa. Käytä liiman annostelussa tekniikkaa jolla saat pienen helmen ripsikuituun parhaan pysyvyyden takaamiseksi.

Mitä korkeampi ilmankosteus huoneessa on sitä kauemmin liimatippasi pysyy tuoreena, mikäli liimatippasi rupeaa venymään, vaihda tippa uuteen.

5 g: n pullo pysyy tuoreena 3 kuukautta. Säilytä liimapurkki säilytyspussissa, suojattuna auringon valolta. Mikäli ilmankosteus tilassa ylittä 70%, käytä säilytyspussissa kosteutta imevä silica pussia.

Dark Matter on valmistettu Euroopan unionissa ja vain puhtaimmista, korkealaatuisimmista ainesosista, jotka tarjoavat parhaan laadun sinulle.

Liima on musta, mutta se ei sisällä carbon blackia. 5g

INCI: 2-Methoxethyl 2-cyanoacrylate, Dimethyl Silicone Polymer with Silica, Acrylates, Ricinus Communis Seed Oil, CI 77499

Lisätiedot

Paino 0.016 kg
Mitat 14.5 × 10 × 2.2 cm