Kynsinauhaeliksiiri – Flower Essence Orange Strength

6,90

Varastossa

Kuvaus

Tehohoitoöljy kynsinauhoille ja kynsille persikkaydinöljyllä. Se on pieneen pulloon suljettu eliksiiri, joka auttaa suojaamaan kynsinauhoja ja kynsiä – se kosteuttaa niitä kunnolla, mikä tekee niistä entistä kestävämpiä vammoille ja ulkoisille tekijöille. Öljyn säännöllinen käyttö vahvistaa kynsiä ja auttaa saamaan kynsien ja kynsinauhojen terveellisen ulkonäön niiden ympärille.

Pullossa olevat pienet kukat ovat savenkukan terälehtiä.

Aktiiviset ainesosat:

persikkaydinöljy,
Goji-marjauutteet,
Argan-öljy

Käyttö:

Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä, jotta aineosat sekoittuvat keskenään. Käännä pullo ylösalaisin ja odottaa muutama sekunti ennen käyttöä. Levitä suoraan kynsille ja sen ympäristölle, hiero sitten varovasti, kunnes öljy imeytyy kokonaan.

Inci: Pentaerythrityl Tetraisostearate, Glycerin, Prunus Persica Kernel Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Lycium Barbarum Fruit Extract, Calendula Officinalis Flower, Parfum, Aqua, Propylene Glycol, Caprylyl Glycol, Alcohol, Tris (Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Potassium Sorbate, Potassium Benzoate, CI 15510, Citric Acid, Benzotriazolyl Dodecyl p-Cresol, Phenoxyethanol.