/ / / / Kynsinauhaeliksiiri – Flower Essence Pink Power

Kynsinauhaeliksiiri – Flower Essence Pink Power

6,90

Varasto loppu

Kuvaus

Tehohoitoöljy kynsinauhoille ja kynsille vihreätee uutteella.. Se on pieneen pulloon suljettu eliksiiri, joka auttaa suojaamaan kynsinauhoja ja kynsiä – se kosteuttaa niitä kunnolla, mikä tekee niistä entistä kestävämpiä vammoille ja ulkoisille tekijöille. Öljyn säännöllinen käyttö vahvistaa kynsiä ja auttaa saamaan kynsien ja kynsinauhojen terveellisen ulkonäön niiden ympärille.

Pullossa olevat kukat ovat vaaleanpunaisen ruiskukan terälehtiä.

Aktiiviset ainesosat:

vihreän teen uute
ginseng-uute
auringonkukansiemenöljy
rosmariiniuute

Käyttö:

Ravista pulloa hyvin ennen käyttöä, jotta aineosat sekoittuvat keskenään. Käännä pullo ylösalaisin ja odottaa muutama sekunti ennen käyttöä. Levitä suoraan kynsille ja sen ympäristölle, hiero sitten varovasti, kunnes öljy imeytyy kokonaan.

Inci:Pentaerythrityl Tetraisostearate, Glycerin, Helianthus Annuus Seed Oil, Panax Ginseng Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Xerochrysum Bracteatum Flower, Aqua, Parfum, Caprylic/Capric Triglyceride, Caprylyl Glycol, Pistacia Lentiscus Gum, Alcohol, Tris(Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, CI 17200, Benzotriazolyl Dodecyl p-Cresol, Phenoxyethanol, Linalool, Limonene.