Ale!

My Lamination käsidesi 100ml

2,50

Varastossa

Kuvaus

Geeli joka desinfioi kädet nopeasti. Alkoholipitoisuutensa, sitruunan, laventelin ja mintun eteeristen öljyjen ansiosta se on ihanteellinen käsien ihon hygieniaan ilman huuhtelua. Ei jätä käsiä tahmeiksi eikä kuivata ihoa.

KÄYTTÖ: kaada pieni määrä tuotetta suoraan käsillesi ja hiero, kunnes se on täysin kuiva. Käytä useita kertoja päivässä tarpeen mukaan.

VAROITUKSET: Syttyvää. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Varastoi viileässä, kuivassa paikassa kaukana lämmönlähteistä. Lopeta käyttö, jos ihoärsytystä esiintyy. Älä levitä vaurioituneelle iholle. Vältä kosketusta silmiin ja limakalvoihin. Jos ainetta on joutunut vahingossa silmiin, huuhtele runsaalla vedellä. Vain ulkoiseen käyttöön.

Inci: Alcohol Denat., Aqua, Citrus Limon Fruit Oil, Mentha Piperita Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Hydrolyzed Wheat Protein, Propylene Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Limonene, Aminomethyl Propanol, Citral, Linalool, Geraniol, PEG/PPG-18/18 Dimethicone, PEG-33, PEG-8 Dimethicone, PEG-14.

100ml