Shine Repair 15ml

66,00

Varastossa

Kuvaus

Shine Repair on seuraavan sukupolven ripsien ja kulmien ravitseva emulsio, joka samalla vahvistaa ja kiinnittää täydellisesti Lash Liftin taivutuksen ja Brow Liftin muodon.

Toimintaperiaate:
Hoitaa vaurioituneita ja rikkinäisiä ripsiä/kulmakarvoja.
Lisää tehokkaasti kiilltoa.
Tekee ripsistä/kulmista tummempia.
Lisää volyymia.
Vahvistaa ja kiinnittää taivutuksen/kulman muodon.
Asiakkaiden ei tarvitse enää odottaa 24h Lash Liftin jälkeen ennen, kun ripsiä voidaan kastella/käyttää ripsiväriä
Poistaa ihosta värin jäämät.

Käyttö:
Shine Repair on Brow Lift sarjan 3. vaihe. Käytetään kiinnitysemulsion poistamisen jälkeen. Runsas määrä tuotetta levitetään ripsiin tai kulmiin ja annetaan vaikuttaa 6 minuutin ajan. Shine Repairia lisätään vielä niihin kohtiin, joista se on 6 minuutin sisällä imeytynyt täydellisesti ripsiin/kulmiin. Ylimääräinen tuote poistetaan kostealla vanutupolla tai mikrokuituharjalla. Voidaan käyttää itsenäisenä tuotteena kuivien tai vaurioituneiden ripsien ja kulmien korjaamiseen ja ravitsemiseen (sopii erinomaisesti käytettäväksi pidennysten poistamisen jälkeen ja voidaan käyttää värjäämisen yhteydessä)

Shine Repairin peruskoostumukseen kuuluu jerikonruusu, jota sanotaan myös ylösnousemuksen kukaksi. Tällä kasvilla on ihmeellinen ominaisuus kestää pitkääkin kuivuutta ja herätä kosteutta saatuaan taas eloon. Kasvi imee tehokkaasti kosteutta ja lukitsee sen soluihinsa ja saa saman vaikutuksen aikaan myös ripsissä!

Päivittäinen ripsivärin käyttö kuivattaa ripsiä ja Lash / Brow Liftin hoidon taivutusvaihe avaa ripsien suomukerroksen ja poistaa ripsistä ja kulmista kosteuden. Jerikonruusu auttaa lukitsemaan Shine Repairin kosteuttavan ja ravitsevan vaikutuksen. Monivaikutteinen tuote sulkee välittömästi ripsien suomukerroksen ja lukitsee kosteuden ja ravinteet karvan sisälle. Ero näkyy jo yhden hoitokerran jälkeen.

15 ml pullo riittää noin 15 Brow Liftin tai 30 Lash Liftin hoitokertaan.
Seuraa etiketin kirkasta osaa, siitä näkyy, minkä verran tuotetta on vielä käytettävissä.

Vegan
Valmistettu Saksassa