Nesteet

Näytetään kaikki 6 tulosta

 • My Lamination käsidesi 250ml

  9,90

  Geeli joka desinfioi kädet nopeasti. Alkoholipitoisuutensa, sitruunan, laventelin ja mintun eteeristen öljyjen ansiosta se on ihanteellinen käsien ihon hygieniaan ilman huuhtelua. Ei jätä käsiä tahmeiksi eikä kuivata ihoa. KÄYTTÖ: kaada pieni määrä tuotetta suoraan käsillesi ja hiero, kunnes se on täysin kuiva. Käytä useita kertoja päivässä tarpeen mukaan. VAROITUKSET: Syttyvää. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Varastoi…

 • Semilac asetoni

  3,506,90

  Puhdas kosmeettinen asetoni. Poistaa kynsilakan sekä Semilac hybridi-geelilakat kynneltä.

 • Semilac Cuticle Remover – kynsinauhojen poistoaine

  3,50

  Semilac-kynsinauhojen poistoainetta käytetään pehmentämään kynsinauhoja kynnen ympäriltä ennen manikyyrin aloittamista. Levitä Semilac-kynsinauhojen poistoainetta kynsilevylle/kynsinauhoille, anna sen vaikuttaa muutaman minuutin ajan. Seuraavaksi voi kynsinauhatyöntimen avulla puhdistaa kuolleen ihosolukon kynnen päältä. Pese kädet ja aloita lakkaus. 7ml.

 • Semilac Nail Cleaner

  3,906,90

  Poistaa rasvan kynnen pinnalta ennen kestolakkausta. Käytetään myös tahmanpoistoon kestolakkauksen viimeisessä vaiheessa.

 • Semilac Primeri Acid Free 7ml

  5,20

  Käytetään luonnonkynnen päälle ennen pohjalakkaa. Parantaa lakan pysyvyyttä ja esikäsittelee kynnen ennen kestolakkausta. Sivele pieni määrä tuotetta puhtaalle kynnelle ennen aluslakkaa. Sisältää: Ethyl Acetate, Isopropylidenediphenyl Bisoxyhydroxypropyl Methacrylate, Hema, Hydroquinone, P-hydroxyanisole.

 • Semilac remover

  5,309,50

  Poistaa UV-hybridi Semilac® – lakat varovasti luonnollista kynttä vahingoittamatta. Lanoliinin lisäys estää kynsinauhojen kuivumisen.