Ruthie Belle

Näytetään kaikki 10 tulosta

 • Lami Brush

  15,50

  Uuden sukupolven lami brush – siveltimellä saat ripset kätevästi aseteltua muotille. Toimii hyvin lami balmin kanssa tai perinteisen lash lift liiman kanssa.

 • Ale!

  Lash BFF – Ripsiväri

  15,00

  Erinomainen tuote lash liftin jälkeen.

 • Ale!

  Lash BFF Pro 5ml

  19,00

  Lash BFF, valmistettuna nyt yksinomaan ripsiammattilaisille! Käytä Lash BFF Pro’ta ripsien kestotaivutuksen viimeisenä vaiheena lisätäksesi ekstrakiiltoa ja kehota asiakastasi hankkimaan tuote myös kotiin, jotta he voivat huoltaa ripsiään ja pitää ne hyvinvoivina! KÄYTTÖ Levitä ripsille kestotaivutuksen viimeisenä vaiheena. Levitä samoin, kuin levittäisit ripsiväriä (mini harjamme toimivat tässä täydellisesti). INCI: Aqua, CI 77499, Methylpropanediol, Cera Microcristallina,…

 • Ale!

  RB- Lash & Brow Lift koulutusopas

  49,00

  Suomenkielinen teoria-opas kestotaivutusten ja kulmien laminointeihin. Painos 2020

 • Ruthie Belle Anatomisesti muotoillut muotit SET

  23,10

  Ruthie Bellen innovatiiviset uudet anatomisesti muotoillut kestotaivutus muotit ripsille. Ultra pehmeä silikoni takaa täydellisen istuvuuden kaiken muotoisille luomille sekä ripsille.

  Sisältää neljä kokoa;

  1 pari S kokoa

  1 pari M kokoa

  1 pari L kokoa

  1 pari XL koka

 • Ale!

  Ruthie Belle Brow Bff- kulmakarvageeli

  20,00

  Upouusi Brow BFF on läpinäkyvä ja koostumukseltaan kevyt kulmakarvageeli, jota voidaan käyttää tarkkaan ohuiden ja/tai kurittomien kulmakarvojen muotoiluun. Mutta toisin kuin perinteiset kulmakarvageelit (jotka yleensä kuivattavat pitkään käytettäessä), tämä geeli hoitaa kulmakarvoja ja pitää ne kosteutettuna aamusta iltaan. Säännöllisesti käytettynä Brow BFF saa kulmakarvat näyttämään tuuheammilta ja pehmeämmiltä.

 • Ale!

  After lift neutralizing foam – sensitive

  19,00

  Puhdistusvaahto heti Lash Liftin jälkeen käytettäväksi. – asiakas voi laittaa ripsiväriä heti vaahdolla pesun jälkeen – asiakas voi kastella ripsensä tai jopa mennä uimaan tai saunaan heti vaahdolla pesun jälkeen – nopeuttaa luomien puhdistusta ja erottelee ripset täydellisesti Lash liftin jälkeen – toimii kaikkien Lash lift-brändien kanssa – yksi pullo riittää 50 asiakkaalle Käyttöohje: Pese…

 • Ale!

  Easy Lift 15ml

  25,00

  Easy Liftiä käytetään ripsien/kulmakarvojen esikäsittelyyn ennen Lash Lift/Brow Lift -hoitoa, jotta ripsistä/kulmakarvoista tulisi pehmeitä ja helposti taivutettavia. Käyttö: Levitä mikrotikulla runsaasti seerumia ripsiin/kulmakarvoihin, anna seerumin imeytyä. Easy Lift pehmittää karvat 30 sekunnissa, sen jälkeen voi jatkaa tavanomaisella hoidolla.

 • Ale!

  Ruthie Belle silikonimuotit mix 5kpl

  8,00

  Setti sisältää muotit S, M, M1, M2 ja L yhden parin kutakin kokoa.

 • Ale!

  Silikonityynyt 1 pari

  1,00

  Silikonityynyt ripsien kestotaivutukseen, viisi kokoa S, M, M1, M2 ja L.