Sokerointi

Näytetään kaikki 5 tulosta

 • Silver Spray

  21,9045,00

  Silver Spray ei ole vain kosteuttava ja rauhoittava tuote karvanpoiston jälkeen, vaan se on hyödyllinen myös moniin muihin asioihin. Sopii käytettäväksi heti sokeroinnin jälkeen ja asiakkaalle kotihoitotuotteeksi. Ravistettava ennen käyttöä. MicroSilverillä on antimikrobisia ominaisuuksia. Se rauhoittaa ja kosteuttaa ärtynyttä ihoa. Se virkistää ihoa. Vähentää punoitusta, erityisesti auringonpolttaman jälkeen Vähentää hyönteisten puremien ja auringonpolttamien aiheuttamaa kutinaa….

 • Sugaring Cane Cleanser

  13,0019,90

  Alkupuhdistukseen ennen sokerointia. Käyttö: levitä tuotetta vanulappuun tai paperiin ja puhdista iho ennen sokeria. Poistaa iholta rasvaa jotta sokeri tarttuu karvoihin paremmin. Desinfioiva vaikutus. Inci: Aqua, Alcohol Denat. (SD Alcohol 39-C), CI 42090 (Blue1)  

 • Sugaring Cane Kaoli Mask – naamio

  39,50

  Vinkki! Levitä naamio asiakkaan iholle, anna kuivahtaa ja asiakas voi pestä ihon illalla kotona lämpimällä vedellä. Ehkäisee erinomaisesti punoitusta iholla.

 • Sugaring Cane Sokeri 1kg

  39,00

  Sugring Cane sokerointitahna on suunniteltu erityisesti epilointiin ja sisältää 100 % luonnollisia ainesosia: sokeria, vettä ja sitruunamehua. Se on vegaaninen ja Cruelty Free tuote.   Sokeria on kolmessa koostumuksessa: Vahva – Strong Pehmeä – Soft Extra Pehmeä – Extra soft Vahva -Strong sokeritahna: Kun ympäristön lämpötila on erittäin korkea. Erittäin tehokas karkeiden karvojen poistoon. Suositellaan…

 • Sugaring Cane Sokeri 500g

  28,00

  Sugring Cane sokerointitahna on suunniteltu erityisesti epilointiin ja sisältää 100 % luonnollisia ainesosia: sokeria, vettä ja sitruunamehua. Se on vegaaninen ja Cruelty Free tuote. Sokeria on kolmessa koostumuksessa: Vahva – Strong Pehmeä – Soft Extra Pehmeä – Extra soft Vahva -Strong sokeritahna: Kun ympäristön lämpötila on erittäin korkea esim. kesällä. Erittäin tehokas karkeiden karvojen poistoon….