Sokerointi

Näytetään kaikki 11 tulosta

 • Muovitikku

  5,90

  Muovinen tikku jossa kaksi päätä, toinen litteä ja toinen terävämpi. Soveltuu sokerointiin, kynsinauhojen käsittelyyn yms. Väri vaaleanpunainen. 50kpl.

 • Silver Spray

  21,9045,00

  Silver Spray ei ole vain kosteuttava ja rauhoittava tuote karvanpoiston jälkeen, vaan se on hyödyllinen myös moniin muihin asioihin. Sopii käytettäväksi heti sokeroinnin jälkeen ja asiakkaalle kotihoitotuotteeksi. Ravistettava ennen käyttöä. MicroSilverillä on antimikrobisia ominaisuuksia. Se rauhoittaa ja kosteuttaa ärtynyttä ihoa. Se virkistää ihoa. Vähentää punoitusta, erityisesti auringonpolttaman jälkeen Vähentää hyönteisten puremien ja auringonpolttamien aiheuttamaa kutinaa….

 • Sugaring Cane Body Cleanser

  13,0019,90

  Alkupuhdistukseen ennen sokerointia. Käyttö: levitä tuotetta vanulappuun tai paperiin ja puhdista iho ennen sokeria. Poistaa iholta rasvaa jotta sokeri tarttuu karvoihin paremmin. Desinfioiva vaikutus. Inci: Aqua, Alcohol Denat. (SD Alcohol 39-C), CI 42090 (Blue1)  

 • Ale!

  Sugaring Cane Kaoli Mask – naamio

  34,00

  Vinkki! Levitä naamio asiakkaan iholle, anna kuivahtaa ja asiakas voi pestä ihon illalla kotona lämpimällä vedellä. Ehkäisee erinomaisesti punoitusta iholla.

 • Sugaring Cane Sokeri 1kg

  39,00

  Sugring Cane sokerointitahna on suunniteltu erityisesti epilointiin ja sisältää 100 % luonnollisia ainesosia: sokeria, vettä ja sitruunamehua. Se on vegaaninen ja Cruelty Free tuote.   Sokeria on kolmessa koostumuksessa: Vahva – Strong Pehmeä – Soft Extra Pehmeä – Extra soft Vahva -Strong sokeritahna: Kun ympäristön lämpötila on erittäin korkea. Erittäin tehokas karkeiden karvojen poistoon. Suositellaan…

 • Sugaring Cane Sokeri 500g

  28,00

  Sugring Cane sokerointitahna on suunniteltu erityisesti epilointiin ja sisältää 100 % luonnollisia ainesosia: sokeria, vettä ja sitruunamehua. Se on vegaaninen ja Cruelty Free tuote. Sokeria on kolmessa koostumuksessa: Vahva – Strong Pehmeä – Soft Extra Pehmeä – Extra soft Vahva -Strong sokeritahna: Kun ympäristön lämpötila on erittäin korkea esim. kesällä. Erittäin tehokas karkeiden karvojen poistoon….

 • Sugaring Cane Sokerointikoulutus

  340,00

  Sugarin Cane Sokerointikoulutus sisältää kaiken mitä sinun tulee tietää sokeroinnista. Opetamme sinut kädestä pitäen sokeroinnin ammattilaiseksi. Saat parhaat vinkit sokeroinnin helpottamiseksi. Tämä koulutus sopii vasta-alkajalle tai jos kaipaat vinkkejä tekiniikkaasi. Koulutus sisältää myös tuotepaketin jossa on sokerit Strong ja Soft 500g, poistolaput, puhdistustuote ja silver spray jälkihoitotuote (tuotteiden arvo yht 100e). Koulutuksessa keskitytään tekemiseen joten…

 • Sugaring Cane- poistoliuskat 100kpl

  10,90

  Kertakäyttöiset sokerointitahnan poistoliuskat, joiden avulla saat poistettua ihokarvat nopeasti ja kivuttomasti. Voit leikata liuskoista itsellesi sopivan kokoisia paloja esim. kulmien muotoiluun tai huulikarvoille. Käyttö: Levitä ohut kerros sokeria iholle, aseta liuska sokerin päälle ja sivele liuska tiukasti ihoon kiinni. Repäise liuska nopeasta myötäkarvaan. Voit käyttää liuskoja myös vahauksessa.

 • Sugaring Cane- Puiset spaattelit 100kpl

  8,50

  Puisilla spaatteleilla voit sekoittaa lämpimän sokerin ja levittää sokeria ohuesti iholle.

 • Sugaring Cane- Sokerikuorinta

  9,0026,90

  Luksusta arkeen tällä Sugaring Canen sokerikuorinnalla. Sokeri on erinomainen kuorintaine joka kuorii ihoa hellästi. Ihon säännöllinen kuorinta parantaa ihon hyvinvointia, avaa tukkeutuneita ihohuokosia ja lisää verenkiertoa. Tuote jättää ihon pehmeäksi, hyvinvoivaksi ja nuorekkaaksi. Saatavilla eri tuoksuissa: Mango Kookos Vanilja Sitruuna Appelsiini

 • Sugaring Cane- Sos roller

  34,00

  SOS Roller on erittäin tehokas sisäänkasvaneiden karvojen hoidossa ja poistamisessa, mutta se on myös hellävarainen iholle. Se auttaa estämään tulehdusta ja kuorii tehokkaasti, jotta karvat voivat kasvaa vapaasti ihon pinnan läpi. SOS Roller käyttää yhdistelmää aktiivisia ainesosia ja luonnollisia uutteita, ja sitä voidaan käyttää sisäänkasvaneiden karvojen, parranajopalovamman ja ihoärsytyksen, punoituksen ja näppylöiden tai lievän aknen…