Superbonder Vegan

29,00

Varastossa

Kuvaus

Uuden sukupolven Superbonder Vegan on kehitetty ihoystävälliseksi ja turvalliseksi käyttää.

Superbonder Vegan sitoo liimahöyryn välittömästi, vain pari tippaa riittää. Tämä tarkoittaa että asiakkaan silmät eivät ärsyynny höyrystä asennuksen jälkeen ja pidennykset kestävät paljon pidempään! Superbonder lisää myös joustavuutta liimasidokseen, mikä parantaa pidennysten iskunkestävyyttä. Normaalisti syanoakrylaatti ei ole kovinkaan joustavaa, minkä johdosta kuituja voi tippua silloin tällöin ilman omaa ripseä.

Tuote sisältää yrttipohjan, esim. taikapähkinällä on rauhoittava, ravitseva ja antibakteerinen vaikutus. Nesteen tulee ja se voi koskettaa asiakkaan ihoa, jolloin samalla hoidetaan silmäluomen reunaa.

Kun olet asentanut viimeisen kuidun, odota 2-3 minuuttia. Purista 1 tippaa Superbonder Vegania mikrokuitutikkuun ja pyyhkäise liimasinetteihin. Tuotetta ei tarvitse paljon. Anna kuivahtaa hetki ja ripset ovat valmiita vaikkapa uimiseen jo kolmen minuutin kuluttua. Et tarvitse nanomisteriä liiman kuivatukseen. Voit pestä ripset samantien.

TÄRKEÄÄ, TUOTE EI SISÄLLÄ METAKRYLAATTEJA!

Yhdestä pullosta riittää yli 100:lle asiakkaalle.

Tuote perustuu kasviperäisiin ainesosiin, joten tuotteen väri saattaa vaihdella. Tämä ei vaikuta tuotteen käyttöön eikä säilyvyyteen.

Tuote on valmistettu EU:ssa ja täyttää kaikki Euroopan Unionin turvallisuusvaatimukset.

10ml säilyvyys 6kk avaamisesta.

Inci: Aqua, Maris Sal, SD Alcohol 39-C, Polysorbate-20, Propylene Glycol, Glycerin, Phenoxyethanol, Cucumis Sativus Fruit Water, Panthenol, Hamamelis Virgiana Distillate, Glycine Soja Seed Extract, Parfum, Allantoin, Benzoid Acid, Dehydroacetic Acid, Citrus Limon Fruit Extract, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Lactic Acid

Lisätiedot

Paino 0,055 kg (kilogramma)
Mitat 12 × 9 × 3 cm (senttimetri)