| | |

Täydellisten ripsienpidennysten salaisuus

Huomiota herättävästä otsikosta huolimatta tai ehkä juuri siksi tässä tämänkertaisessa artikkelissa puhumme täydellisistä ripsienpidennyksistä. Jokainen ripsienpidennyksistä haaveileva tai niitä työkseen tekevä toivoo varmasti juurikin niitä täydellisiä ripsienpidennyksiä.
Mutta oletko koskaan miettinyt, millaiset ovat täydelliset ripsienpidennykset? Tai mistä tiedät, että ripsienpidennykset on tehty oikein? Entä, mitä tarkoitetaan, kun puhutaan ripsikuitujen laadukkuudesta ja turvallisuudesta?
Olitpa uusista ripsistä haaveileva tai aloitteleva ripsiteknikko, tästä artikkelista löydät tietoa.
Kerromme mm. laadukkaiden ripsienpidennysten tunnusmerkkejä.
Pitkän kokemuksemme pohjalta, käytännön työn ja jatkuvan kouluttautumisen kautta, olemme ripsiasiantuntijoita. Intohimomme ovat ripsienpidennykset ja on sydämenasiamme, että kouluttamamme ripsiteknikot osaavat tehdä ripsienpidennykset oikeaoppisesti ja turvallisesti.

Miksi tämä on niin tärkeää?

Siksi, koska ripsienpidennysten kanssa työskennellään silmän alueella. Silmät ovat meille jokaiselle korvaamattoman tärkeät. Ripsienpidennyksiin liittyy paljon väärää tietoa, uskomuksia, myyttejä ja jopa kauhutarinoita.
Oikein laitettuina ja hyvällä kotihoidolla ripsienpidennykset ovat turvallisia käyttää. On myös hyvä tietää, millaiset ovat täydelliset ripsienpidennykset.

Aloitetaan.

Täydellisten ripsienpidennysten määritelmä

Ripsienpidennykset ovat kuituja, jotka laitetaan omiin, luonnollisiin ripsiisi erikoisliimalla.

Täydelliset ripsienpidennykset avaavat katseen, jolloin et tarvitse enää ripsiväriä. Voit heittää hyvästit paakuille ja levinneelle ripsivärille. Ripsienpidennykset tekevät silmistäsi lumoavat, viehättävät, unohtumattomat. Ne ovat juuri sellaiset kuin olet haaveillut, ja lopputulos on joko luonnollisempi tai näyttävämpi.

Ammattitaitoinen ripsiteknikko osaa katsoa, minkälaiset ripset sinulle voidaan toteuttaa, sillä omat ripsesi vaikuttavat siihen, mitä voidaan tehdä. Älä siis suutu ripsiteknikollesi, jos hän ei voi toteuttaa niitä kaikista tuuheimpia ripsiä. Jokainen ammattitaitoinen tekijä ajattelee asiakkaansa parasta. Aina.

Täydellisten ripsienpidennysten tulee näyttää luonnollisilta, olipa kyseessä näyttävämpi tai luonnollisempi lopputulos. Ripsien ei tule näyttää sellaisilta tekoripsiltä, jotka näkyvät kilometrien päähän. Niiden tulisi olla kuin omien ripsiesi luonnollinen jatkumo, eivätkä ne oikein laitettuina tunnu käytännössä miltään. Missään nimessä niiden ei tule takertua toisiinsa luoden epäsiistiä ja epäaitoa vaikutelmaa.

Täydellisissä ripsienpidennyksissä käytetään laadukkaita ja turvallisia kuituja. Ne liimataan omiin, luonnollisiin ja nuoriin ripsiin, ei koskaan ihoon. Tällöin liima ei edes kosketa ihoa, ainoastaan ripseä. Ripset uusiutuvat koko ajan, aivan kuten hiuksemme. Kun ripsi lopulta tippuu, tippuu myös kuitu. Siksi huollossa on käytävä, eikä hyvää kotihoitoa ja ripsihygieniaa saa unohtaa.

Ripsikuidut ja mitä tulee huomioida?

Ripsikuidulla on väliä, sillä se vaikuttaa suoraan lopputulokseen.

Hyvän ja laadukkaan ripsikuidun kriteereinä voivat olla:

● Pysyvyys: pysyykö ripsikuitu hyvin? Onko ne helppo laittaa?

● Materiaali: mistä materiaalista kuitu on valmistettu? Onko se pehmeä? Onko se kevyt? Onko
se laadukas?

● Viuhkottuminen: viuhkottuuko ripsikuitu kauniisti ja luonnollisesti, vai takertuvatko
toisiinsa?

● Paksuus ja kaarevuus?

Erilaisia ripsikuitumateriaaleja on erilaisia: synteettiset ripset, minkkiripset, silkkiripset, Y-ripset ja volyymiripset, jotka ovat kaikki synteettisistä karvoista valmistettu – nimistään huolimatta.
Silti näissä on monenlaisia, pieniä eroja hinnoissa, intensiivisyydessä, laadukkuudessa, kiiltävyydessä ja luonnollisuudessa.

Pääsääntöisesti kaikki synteettisistä materiaaleista valmistetut ripsikuidut ovat kevyet, eivätkä tällöin paina omia ripsiäsi.

Synteettiset ripset ovat suosittuja luonnollisuutensa takia. Minkkiripset ovat puolestaan todella kiiltävät, josta se nimikin tulee. Silkkiripset ovat korkealaatuisia, mutta myös paljon arvokkaampia.

Turvallisista ja laadukkaista ripsikuiduista puhuttaessa tarkoitetaan ripsikuituja, jotka on valmistettu turvallisista materiaaleista. Esimerkkinä meidän Flow Lashes-ripsibrändimme kuidut, jotka valmistetaan Koreassa PBT:stä käsityönä. Ne viuhkottuvat kauniisti ja ripsienpidennysten toteuttaminen on helppoa. Kuitumme on uunitettu kahteen kertaan ja pitävät siksi hyvin muotonsa. Ripsinauhan tarra on mukavan kapea ja kuidut irtoavat helposti alustasta. Lopputuloksena on siis korkealaatuinen ja turvallinen kuitu.

Näin ei aina ole, sillä esimerkiksi Kiinassa valmistetut ripsienpidennykset saattavat sisältää myrkkyjä ja jopa alkoholia, joka kastuessaan kirvelee silmässä.

Siksi jokaisen ripsiteknikon kannattaa valita huolella ripsikuidut, joiden kanssa työskentelee. Ripsiteknikon yksi tärkeimmistä työkaluista on pinsetit, joten niiden valintaan tulee kiinnittää myös huomiota. Pinsetit vaikuttavat suoraan kuitujen käsiteltävyyteen ja siten lopputulokseen! Huonoilla pinseteillä eivät viuhkat niin luonnistu.

Täydelliset ripsienpidennykset syntyvät siis laadukkaista kuiduista ammattitaitoisen tekijän
käsissä. Ripsienpidennysten laittaminen on vaativaa käsityötä.

Huomioitavaa on, että ripsikuituja, pituuksia, kaarevuuksia ja paksuuksia on erilaisia. Pituudet vaihtelevat 4mm-20mm. Ripsienpidennyksissä suositellaan käytettäväksi vähintään kolmea eri pituutta luonnollisen lopputuloksen saamiseksi. Nyrkkisääntönä voidaan pitää, että mitä paksumpi ripsikuitu, sitä tuuheampi ja näyttävämpi lopputulos. Myös kaarevuuksia on erilaisia, kuten jo totesimme. Muun muassa J, B, C, CC, D, M, L  joista J on loivin ja D kaarevin.

Ripsikuidut ovat yleensä väriltään mustia, koska ne luovat näyttävännäköisen katseen. Ruskeilla ripsikuiduilla saa todella luonnollisen efektin, joka sopii erityisen hyvin vanhemmille ihmisille. He monesti etsivät mahdollisimman luonnollista lopputulosta ja ruskeiden kuitujen avulla se onnistuu.

Jos taas haluaa väriä elämään, niin värillisillä ripsillä saa loihdittua upean efektin. Niitä on olemassa sinisinä, punaisina, violetteina jne. Tiesitkö, että ripsiä on mahdollista myös koristella? Koristellut ripset sopivat hienosti vaikkapa juhliin tuomaan katseeseen oman säväyksensä.

Miten löytää täydelliset ripsienpidennykset?

Olitpa omista ripsienpidennyksistä haaveileva tai ripsiteknikko, pohdit varmastikin mistä ja miten löytää täydelliset ripsienpidennykset?

Ripsienpidennyksistä haaveilevaa rohkaisemme etsimään ammattitaitoisen ripsiteknikon, joka toteuttaa sinulle unelmiesi ripset.

Ammattitaitoisen ripsiteknikon tunnuspiirteitä on, että hän on käynyt koulutuksen luotettavan toimijan kautta. Luotettava toimija on sellainen, joka ei myönnä sertifikaattia heti kurssin käytyä, vaan vasta sitten, kun kädenjälki on hyvä. Esimerkiksi meidän Flow Lashes-sertifikaatti on arvostettu juuri siksi.

Voit kysyä ripsiteknikolta, minkä koulutuksen hän on käynyt ja pyytää katsottavaksesi kuvia aikaisemmista töistä ja verrata niitä Flow Lashes-ripsibrändimme sosiaalisessa mediassa jakamiin kuviin, jossa esittelemme kuvia oikeaoppisesti laitetuista ripsienpidennyksistä.

Voit myös kysyä ripsiteknikolta, mitä kuitua hän käyttää.

Ammattitaitoinen ripsiteknikko ajattelee aina asiakkaansa parasta. Hän informoi ja neuvoo asiakasta ripsienpidennysten laitosta, riskeistä ja niiden kotihoidosta.

Ammattitaitoinen ripsiteknikko huolehtii hyvästä hygieniasta ja turvallisuudesta.

Älä etsi halvinta hintaa, vaan suosituksia.

Jos olet ripsiteknikko, saatat pohtia mistä löytää se täydellinen ripsikuitu?

Markkinoilla on monia merkkejä, joten vähemmästäkin voi mennä pää pyörälle etsiessä niitä täydellisiä ripsienpidennyksiä.

Vaikka valinnanvaraa oli, koimme, että ne täydelliset ripsikuidut puuttuivat. Sellaiset, joilla saisi täydelliset ripsienpidennykset. Halusimme toteuttaa visiomme niistä täydellisistä ripsikuiduista, jotka täyttäisivät vaativimmatkin kriteerimme ja jotka helpottaisivat työtämme ripsienpidennyksiä laittaessa. Siten syntyi Flow Lashes.

Täydellisten ripsikuitujemme avainsanat ovat laadukkuus, turvallisuus, pysyvyys, luonnollisuus, viuhkottuvuus ja niiden kanssa on helppo työskennellä.

Nyt, kun tiedät täydellisten ripsienpidennysten salaisuuden, käy myös lukemassa artikkelimme:
Näin saat ripsienpidennykset kestämään pidempään ja kauniimpina.

Tutustu Flow Lashes-ripsikuituihimme täällä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.